The Island Luncur Single Kedua Debut Dari EP ‘Power Up Your Mood’

oleh Anome
1.5K bacaan

Setelah melancarkan debut EP pada bulan Ogos yang lalu, kugiran Reggae The Island melancarkan video lirik single kedua yang diambil dari EP mereka dengan nama yang sama, Power Up Your Mood dan telah dilancarkan pada 19 Februari 2022 dengan jangka masa selama 3 minit 45 saat di saluran Youtube rasmi mereka, The Island – Roots, Rock Reggae.

Power Up Your Mood adalah sebuah nukilan dengan harapan agar muzik reggae mampu menaikkan suasana dan menceriakan hari anda. Jika dibandingkan dengan muzik reggae lainnya, dinamik Power Up Your Mood tidak terlalu perlahan malah susunan muziknya agak rancak dengan riff, effect, serta solo gitar.

Secara harfiahnya, mari bersama-sama ‘rasakan’ muzik yang membuatkan kita berdansa.  Apabila ritma bermula dan rentak menjadi semakin hangat, segalanya pasti akan okay.

Dengarkan Power Up Your Mood di saluran Youtube dan Spotify rasmi The Island. Ikuti juga saluran media sosial rasmi The Island di Facebook dan Instagram untuk mendapatkan salinan EP dan informasi terkini muzik mereka.

Facebook

Instagram

Tinggalkan Komen Anda

Anda juga mungkin meminati

Ala... Ada pasang Adblocker Eh?

Support la kitorang dengan benarkan ads di pelayar web korang. Kitorang faham memang sakit mata tengok ads ni. Tapi, kasi chance lah. 😅