Layan Konsert Virtual Bsync Live! Bersama Masdo, Sil Khannaz, No Good, V.E dan Paladin

oleh Rahmat Mohd Did
2.5K bacaan

Bosan duduk di rumah? Rindu gig? Jangan risau. Dengan hanya RM35, Bsync Live! menawarkan lima persembahan mantap daripada Masdo, Sil Khannaz, No Good, V.E dan Paladin terus ke rumah anda!

Kesemua persembahan ini boleh ditonton secara penuh dan pada bila-bila masa anda suka bermula 19 Jun 2021 hingga 27 Jun 2021. Nak ulang 10 kali pun boleh!

Tungga apa lagi, dapatkan tiket anda segera di https://www.tixorama.com/event/bisinglive/ sekarang!

Untuk maklumat lanjut, ikuti:

Instagram Bysnc Live!

YouTube Bsync Live!

Tinggalkan Komen Anda

Anda juga mungkin meminati

Ala... Ada pasang Adblocker Eh?

Support la kitorang dengan benarkan ads di pelayar web korang. Kitorang faham memang sakit mata tengok ads ni. Tapi, kasi chance lah. 😅