Tergiversate – Hadiah Crazy Grizzly Buat Peminat Metalcore

oleh Aniq Ammar Ekhwan
1.3K bacaan

Unit New Wave Metalcore, Crazy Grizzly dari Johor Bahru baru sahaja mengumumkan Pra-Pesan untuk album terbaru mereka berjudul Tergiversate. Naskah yang memuatkan sembilan buah lagu ini turut menampilkan beberapa vokalis undangan termasuk Ayeen dari Patriots dan Seakan Bintang.

Juga terdapat dalam album kali ini adalah dua single daripada MV yang dilancarkan pada awal tahun ini iaitu Phoenix dan The Seven Sleepers. MV tersebut boleh ditonton di Youtube “Crazy Grizzly” dan Freshtown Records.

Difahamkan album ketiga mereka kali ini telah mendapat respon positif daripada pelbagai peminat terutamanya peminat metalcore di Malaysia dan proses penjualan juga laju seperti Durian Musang King di tepi jalan. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan naskhah yang harus disimpan demi masa depan anak-anak Malaysia.

Dalam perkembangan lain, mereka juga telah berkolaborasi bersama Music Addicts Malaysia dan Malaya Roll untuk melancarkan program Live di Instagram iaitu “Skodeng Tergiversate” bersama Zarif Muazzam iaitu vokalis buat Crazy Grizzly dan bakal bersiaran pada 1 Julai 2021, jam 9.00 Malam.

Sebarang pesanan atau info lanjut mengenai pra pesan album, boleh layari media sosial Crazy Grizzly untuk segala informasi. Adios!!

Ikuti Crazy Grizzly di:

Facebook

Twitter

Instagram

Spotify

Tinggalkan Komen Anda

Anda juga mungkin meminati

Ala... Ada pasang Adblocker Eh?

Support la kitorang dengan benarkan ads di pelayar web korang. Kitorang faham memang sakit mata tengok ads ni. Tapi, kasi chance lah. 😅