Ticketmelon Perkasakan Good Vibes Festival 2023 di Malaysia, Menandakan Perluasan Ke Pasaran Negara Ini

oleh Music Addicts Malaysia
462 bacaan

Ticketmelon, syarikat penyelesaian teknologi acara terulung untuk pengunjung dan penganjur acara, kini berkembang ke Malaysia. Platform komprehensifnya menyepadukan alat pengeluaran tiket yang canggih, penyelesaian acara digital inovatif dan perkhidmatan penstriman langsung untuk memenuhi keperluan format acara dan jumlah penonton yang paling mencabar, semuanya disokong oleh sokongan penganjur yang luar biasa bagi menyampaikan pengalaman acara paling lancar. Selepas berjaya memantapkan dirinya sebagai pembekal peneraju penyelesaian tiket dan acara digital di Thailand, Ticketmelon telah memperkasakan banyak acara di Malaysia dan berbangga menjadi sebahagian daripada Festival Good Vibes 2023, mengukuhkan reputasinya sebagai platform pilihan untuk acara besar di rantau ini.

“Kami sangat teruja untuk memperkasa Festival Good Vibes 2023 kerana ini menandakan peristiwa penting bagi Ticketmelon semasa kami mengembangkan perkhidmatan kami di luar Thailand dan ke pasaran Asia Tenggara yang lebih luas. Di Ticketmelon, kami memahami cabaran yang dihadapi penganjur acara apabila menganjurkan acara besar dan kompleks. Itulah sebabnya platform kami berfungsi untuk memenuhi format acara dan jumlah penonton yang paling mencabar, semuanya dengan sokongan penganjur yang luar biasa. Matlamat kami adalah untuk menjadikan pengalaman acara selancar mungkin, jadi penganjur boleh memberi tumpuan kepada mencipta acara tidak dapat dilupakan yang meninggalkan kesan berkekalan kepada peserta. Kami berharap dapat bekerjasama dengan penganjur acara di seluruh rantau untuk membantu menghidupkan acara mereka,” kataPanupong Tejapaibul, CEO danPengasas BersamaTicketmelon.

Sejak dilancarkan di Thailand pada 2015, Ticketmelon telah berkembang daripada sebuah syarikat permulaan kepada pembekal terkemuka bagi penyelesaian tiket dan acara digital untuk beberapa acara palingterkemuka di Asia Tenggara. Dengan lebih 2,000 acara yang diadakan setiap tahun di seluruh rantau ini, platform ini telah mendapat kepercayaan penganjur acara terkemuka dan telah memudahkan segala-galanya daripada festival global dan pelancaran jenama korporat kepada acara sukan dan konvensyen, termasuk Garden Beats di Singapura, Wonderfruit di Thailand, Studio Collective di Vietnam. Pada tahun 2023, menyertai acara menarik di Asia Tenggara ialah Good Vibes Festival dan Joey Yap di Malaysia, Arctic Monkeys, Rolling Loud, Equation Festival di Vietnam, serta acara Young Living di Singapura dan Filipina.

Ticketmelon menyediakan platform tiket intuitif yang menawarkan alat tiket tanpa kerumitan dengan analitik masa nyata, pelabelan putih, tempahan, penggabungantiket, pembayaran dan kakitangan khusus di tapak. Penyelesaian inovatif dan boleh dipercayai mereka menjadikan acara terbesar mudah diurus, dengan penyelesaian dalam acara digital yang menyokong semua jenis acara, menampilkan mesej alu-aluan yang dibuat khusus, permainan interaktif, penebusan mata dan banyak lagi. Ciri tiket lanjutan mereka termasuk pemetaan tempat duduk intuitif dan perkhidmatan penstriman langsung untuk meluaskan khalayak melangkaui acara fizikal. Mereka juga menawarkan pengalaman acara yang lebih baik, termasuk sistem tanpa tunai, perancangan aliran dalam acara, pengaktifan digital, data dan analitik acara masa nyata, dan nilai tambah pengalaman, untuk membantu penganjur acara menyesuaikan diri dengan aliran masa depan untuk kejayaan terjamin pada tahun-tahun akan datang.

Ticketmelon menawarkan saluran pembayaran setempat dalam pelbagai mata wang, membolehkan pengguna tempatan membeli tiket dengan lancar. Penganjur acara yang berminat untuk menganjurkan acara dengan Ticketmelon boleh melawat www.ticketmelon.com/organizeratau hubungi press@ticketmelon.combagi pertanyaan media.

Tinggalkan Komen Anda

Anda juga mungkin meminati

Ala... Ada pasang Adblocker Eh?

Support la kitorang dengan benarkan ads di pelayar web korang. Kitorang faham memang sakit mata tengok ads ni. Tapi, kasi chance lah. 😅